Beoordelingen van Kaneda Haarlem

Recente recensies van Kaneda Haarlem

5 sterren na 96 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste sushi in de stad! erg goed en ook nog supersnel bezorgd

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super lekker! Snel en goed bezord

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was uitstekend, zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Haarlem en top service

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam heerlijk 15 min te vroeg. Een fijne verrassing! De kwaliteit is subliem. 2de keer dat wij hier bestellen. De eerste keer via bestelservice. Deze keer via restaurant zelf. Kregen 2 gratis drankjes. En spaarpunten. Bestellen hier volgende keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top wat wij hier krijgen, ik kan mij geen betere sushi bedenken dan die van Kaneda Top!!!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere sushi, gezellig gepresenteerd, met zorg verpakt. Je merkt dat het geen lopende band massaproductie is. Aanrader.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer héérlijk! De bezorging is super.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en super goed. Blijft beste sushi in haarlem en heemstede en omstreken

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goede prijs/kwaliteit&kwantiteit

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Ik ben niets anders gewend. Ik proef als visverkoper verse vis in sushi. Heerlijk. Mijn kinderen en vrouw hebben ook goed gegeten. Dank daarvoor. Groet,

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben wat beter van jullie gewend. Bezorging drama. Tas was kapot, sushi door elkaar geschud, geen soya saus. Kom ik later in de lift , ligt er overal soya saus. Kan die bezorgen het de volgende keer zelf opruimen aub ....

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer hoge kwaliteit van alle gerechten, met groot vakmanschap en liefde voor de Japanse keuken bereid, wij worden steeds enthousiaster over de Japanse eetcultuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ee valt niet veel te zeggen over gewoonweg heerlijke en verse sushi. Aanbevelenswaardig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een goede prijs snel thuisbezorgd. Wat wil je nog meer? De beste van Haarlem!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The very best- as always!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere sushi‘s! Erg smaakvolle. Bestelling kwam op tijd. Bedankt!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi van Haarlem

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We bestellen regelmatig bij Kaneda en het is altijd goed. De kippenpasteitjes zijn favoriet!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben verschillende sushi geprobeerd maar komen steeds terug bij Kaneda. Hun sushi is gewoon het best! Geen koude, kleffe rijst en rare mayonaises die overal op gespoten zijn . Maar gewoon simpel, vers en goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zulke lekkere, kakelverse sushi thuis bezorgd gekregen!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heerlijke sushi! Snelle en accuraat levering! De beste sushi in Haarlem

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. Het leek wel wat duurder geworden. We hadden het idee dat het minder sushi voor meer geld was..

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Wij hebben zo'n beetje alle outlets in Haarlem en omgeving wel gehad, Kaneda is gewoon de beste.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie basis sushi, heerlijke signature roles. Veel bijgerechten en warme opties ook. Beste sushi van Haarlem eo, ik bestel al sinds jaren. Ik probeer af en toe een nieuwe maar die schiet dan toch steeds te kort. En de bezorging is ook stipt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heerlijke sushi. Snelle levering! Hier ga ik vaker bestellen!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Bezorging veel sneller dan via mail gecommuniceerd. In dit geval helemaal niet erg, we hadden trek! (en waren toch thuis 😁)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, heerlijke sushi.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Haarlem en keurig op tijd bezorgd. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer klopte alles, bestelling compleet en geheel en kwam binnen aangegeven tijd. Ik hoop echt dat het zo doorgaat, dan ga ik nog vaker bij jullie bestellen aangezien ik verslaafd op sushi’s ben en jullie sushi is naar mijn mening een van de beste hier in Haarlem misschien zelfs in hele Nederland :)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de Sushibox voor 2 personen besteld, blijft een hele fijne box! De sushi is heerlijk en tot op heden geen problemen met de bestellingen gehad.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg lekker. Sowieso veel beter dan de bekende ‘ketens’

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en altijd goede kwaliteit

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk vers!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super sushi! Arigato gozaimasu. Stond klaar op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, echt topkwaliteit en snelle bezorging

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ontzettend snel, sneller dan de website zelf had voorspeld dus dat was erg fijn! De bestelling zelf was wat minder dan normaal, er zaten geen stokjes bij en de tempura garnalen waren afgekoeld. Ook leek de spicy tuna de spicyness te missen.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker, bezorging zeer traag (>60 minuten na geschatte bezorgtijd) en geen updates m.b.t. bezorgtijd

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit altijd goed. Ga zo door. Prima actie 2 bier er bij. Wel even opletten, er waren geen stokjes bij geleverd. Werkse.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always nice thanks!

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten....

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Duurde dit keer wel wat langer, maar was gelukkig het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd perfecte kwaliteit. De beste sushi in Haarlem en HEEMSTEDE ! Keurig op tijd bezorgd. Wat wil je nog meer!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis biertjes nooit gekregen ondanks toezegging bezorger dat hij terug zou komen. Was de laatste keer dat we hier bestelt hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 minpuntje, we kregen maar 1 bakje Soya terwijl we eten hadden besteld voor 4 personen. Verder was het verrukkelijk. Mvg M van Dael

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteindelijk had ik deze bestelling afgehaald, wat uiteindelijk prima was na het telefonisch contact. Van mijn andere bestellingen was de bezorging altijd goed op tijd. De kwaliteit van mijn bestellingen is altijd prima, altijd goede sushi van verse producten wat je duidelijk proeft.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, vers, warm, gratis drankje erbij: geweldig! En snel geleverd

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi met gratis 2 japanse biertjes! En op tijd bezorgd (woensdagavond)

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk. Terwijl veel plekken aftakelen door het 'all you can eat sushi' concept, blijft Kaneda goede kwaliteit leveren.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Haarlem

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker. Het gratis biertje, stond wel op de bon maar was niet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld, heerlijk gegeten en snel geleverd. Aanrader!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Heb jullie gemist deze zomer. Beste sushi van Haarlem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! We bestellen regelmatig Sushi bij andere aanbieders, wilden weer eens ergens anders bestellen. Het werd Kaneda. We waren blij verrast door de kwaliteit. De bezorger was vriendelijk en ruim op tijd. We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker sushi, goed verpakt en op tijd bezorgd!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke bediening! Denken graag mee!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Potverdorie wat was het weer goed, al jaren halen wij hier onze Sushi en ook mijn zus (waar wij gisteren hebben gegeten) is overstag. Goede ingrediënten en mooi optijd. In drukke tijden moet je wel eens iets langer wachten, maar waar niet. Gisteren was het gewoon, zoals altijd, top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kaneda is nog steeds de beste online te bestellen sushi die ik ken in Nederland. Echter merkte ik wel dat de tonijn dit keer van wat mindere kwaliteit was. Daarnaast vind ik het jammer dat ik de fried ebi roll (of wat de preciese naam ook is) niet kon bestellen.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en teppanyaki, niet laf en saai zoals de sushi bij de blauwwitte supermarkt. Heel vriendelijke bezorger die zelfs 2* langskwam omdat ik vanuit het bestelsysteem niet helemaal goed had begrepen dat ze obv het bedrag wat je aangeeft wisselgeld meenemen. (ik dacht dat het ging om rekening+fooi wat ik moest invullen, maar misschien heb ik niet goed gelezen inderhaast).

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi, beste in Haarlem!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd zonder dit van te voren aan te geven 2.5% transactie kosten berekend voor gebruik van credit card (verscheen gewoon op de rekening nadat al betaald was). sushi was OK maar niet geweldig, tepanyaki niet zo goed (erg droog en weInig smaak). Gedeelte van de sushi rollen was uit elkaar gevallen. Bestelling werd 15 minuten te vroeg geleverd. Warme gerechten wasten dus koud tegen de tijd dat we aan tafel gingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

More than 40 minutes late. Tried to call for 30 minutes and the line was continuously busy. Very frustrating. Someone had called my phone but left no voicemail. Sent no app or text.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor een heerlijke bestelling, stipt afgeleverd, we bestellen volgende keer weer bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hee goede sushi. Kaneda is het beste sushi restuarant van Haarlem. Ooit was dat Nagoya maar die zijn voor kwantiteit in plaats van kwaliteit gegaan. Blijf voor de goede producten gaan Kaneda en je proeft dat het met liefde is bereid !!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier bijna om de week de box van 35 euro. Ook nu weer erg goed, vers, mooie variëteit. Enige ‘verbeterpunt’ zou hooguit de verpakking zijn; zit nu in een nette plastic doos, maar als we voor bijvoorbeeld 2 euro extra een mooie bamboe verpakking zouden kunnen krijgen/aanvinken, dan staat dat net wat mooier op tafel.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top qualiteit sushi, ook nu weer. echt de beste van Haarlem en omstreken

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verse sushi!! Kreeg zelfs 2 sapporo biertjes er gratis bij!!! Ook snel bezorgd!! 20 min. Top!!!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al drie jaar bij Kaneda, zonder twijfel de beste bezorgsushi in Haarlem. De rijst is perfect, de sushi is kraakvers en zowel klassieke als inventievere combinaties op het menu.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (30 min ipv 40 verwacht) en as always goede kwaliteit. Een van de beste sushi van Haarlem naar mijn mening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Haarlem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen is zeer eenvoudig, ?. Zelfde geldt voor communicatie tot en met de bezorging.. Onze gasten en wij hebben genoten van de sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.