Beoordelingen van Kaneda Haarlem

Recente recensies van Kaneda Haarlem

5 sterren na 34 reviews

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, vers, warm, gratis drankje erbij: geweldig! En snel geleverd

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi met gratis 2 japanse biertjes! En op tijd bezorgd (woensdagavond)

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk. Terwijl veel plekken aftakelen door het 'all you can eat sushi' concept, blijft Kaneda goede kwaliteit leveren.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Haarlem

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker. Het gratis biertje, stond wel op de bon maar was niet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld, heerlijk gegeten en snel geleverd. Aanrader!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Heb jullie gemist deze zomer. Beste sushi van Haarlem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! We bestellen regelmatig Sushi bij andere aanbieders, wilden weer eens ergens anders bestellen. Het werd Kaneda. We waren blij verrast door de kwaliteit. De bezorger was vriendelijk en ruim op tijd. We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker sushi, goed verpakt en op tijd bezorgd!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke bediening! Denken graag mee!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Potverdorie wat was het weer goed, al jaren halen wij hier onze Sushi en ook mijn zus (waar wij gisteren hebben gegeten) is overstag. Goede ingrediënten en mooi optijd. In drukke tijden moet je wel eens iets langer wachten, maar waar niet. Gisteren was het gewoon, zoals altijd, top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kaneda is nog steeds de beste online te bestellen sushi die ik ken in Nederland. Echter merkte ik wel dat de tonijn dit keer van wat mindere kwaliteit was. Daarnaast vind ik het jammer dat ik de fried ebi roll (of wat de preciese naam ook is) niet kon bestellen.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en teppanyaki, niet laf en saai zoals de sushi bij de blauwwitte supermarkt. Heel vriendelijke bezorger die zelfs 2* langskwam omdat ik vanuit het bestelsysteem niet helemaal goed had begrepen dat ze obv het bedrag wat je aangeeft wisselgeld meenemen. (ik dacht dat het ging om rekening+fooi wat ik moest invullen, maar misschien heb ik niet goed gelezen inderhaast).

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi, beste in Haarlem!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd zonder dit van te voren aan te geven 2.5% transactie kosten berekend voor gebruik van credit card (verscheen gewoon op de rekening nadat al betaald was). sushi was OK maar niet geweldig, tepanyaki niet zo goed (erg droog en weInig smaak). Gedeelte van de sushi rollen was uit elkaar gevallen. Bestelling werd 15 minuten te vroeg geleverd. Warme gerechten wasten dus koud tegen de tijd dat we aan tafel gingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

More than 40 minutes late. Tried to call for 30 minutes and the line was continuously busy. Very frustrating. Someone had called my phone but left no voicemail. Sent no app or text.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor een heerlijke bestelling, stipt afgeleverd, we bestellen volgende keer weer bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hee goede sushi. Kaneda is het beste sushi restuarant van Haarlem. Ooit was dat Nagoya maar die zijn voor kwantiteit in plaats van kwaliteit gegaan. Blijf voor de goede producten gaan Kaneda en je proeft dat het met liefde is bereid !!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier bijna om de week de box van 35 euro. Ook nu weer erg goed, vers, mooie variëteit. Enige ‘verbeterpunt’ zou hooguit de verpakking zijn; zit nu in een nette plastic doos, maar als we voor bijvoorbeeld 2 euro extra een mooie bamboe verpakking zouden kunnen krijgen/aanvinken, dan staat dat net wat mooier op tafel.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top qualiteit sushi, ook nu weer. echt de beste van Haarlem en omstreken

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verse sushi!! Kreeg zelfs 2 sapporo biertjes er gratis bij!!! Ook snel bezorgd!! 20 min. Top!!!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al drie jaar bij Kaneda, zonder twijfel de beste bezorgsushi in Haarlem. De rijst is perfect, de sushi is kraakvers en zowel klassieke als inventievere combinaties op het menu.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (30 min ipv 40 verwacht) en as always goede kwaliteit. Een van de beste sushi van Haarlem naar mijn mening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Haarlem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen is zeer eenvoudig, ?. Zelfde geldt voor communicatie tot en met de bezorging.. Onze gasten en wij hebben genoten van de sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.